For skånsom og heftefri steking – CeraProtect®

Stjernekokkene Mario Kotaska og Ralf Zacherl med hver sin stekepanne.

Nyttig å vite om stekepanner med overflate av CeraProtect

Opplev sunn og lystbetont matlaging ved hjelp av Silits heftefrie stekepanner. Med CeraProtect er et nytt kapittel åpnet innen nyskapende teknlogi for stekepanner. Resultatet er en rekke fordeler: Maten slipper lett, minimalt behov for fett og en nesten utrolig temperaturbestandighet opp mot 400 °C. Ved testing har heftefrie panner med CeraProtect vist seg å være svært robuste, enkle å bruke og energieffektive – du sparer tid og penger samtidig som du lager mat på en sunn måte.

Ekstremt robust og slitesterk

Silit CeraProtect ble utviklet på basis av rene, ultraharde mineralkomponenter og er garantert fritt for PFTE og PFOA. PTFE - polytetrafluoretylen og PFOA - perfluorinert oktansyre er typer teflon som ofte benyttes i stekepanner og kokekar for å unngå at maten hefter seg. Dessverre har disse stoffene vist seg å ha negative helsemessige virkninger ved at kokekar belagt med teflon kan slippe ut gasser av disse stoffene ved oppvarming. Stekepanner med CeraProtect fra Silit er fri for disse stoffene men har allikevel en ekstrem glatt overflate som gjør at maten slipper lett. CeraProtect stekepannene tåler selv de tøffeste belastninger og produsert i et svært hardt og slitesterkt materiale. Minimalt synlige striper har ingen effekt på stekeegenskapene. Tåler ekstremt høye temperaturer, noe som reduserer skader på grunn av overoppheting. Den lange levetiden for stekepanner med CeraProtect er også godt nytt for lommeboken: En investering som betaler seg svært raskt.

Temperaturprofil for CeraProtect stekepanner

CeraProtect – Forseglet Overflate

Tid og energibesparende

Kun de beste materialer er brukt i stekepanner med CeraProtect. Dets utmerkede varmeledende egenskaper virker sammen med CeraProtect og sørger for en direkte overføring av varmen fra stekepannen til maten. Resultatet blir fantastisk. CeraProtect tåler rask oppvarming. Pannens utmerkede egenskaper for lagring av varme gjør det mulig for deg å raskt kunne redusere, skru ned på varme, slik at du sparer strøm og kan steke på optimale temperaturer.

Enkelt vedlikehold

Glem problemene med å vaske bort fastbrente matrester. CeraProtect er svært enkel å rengjøre. Den ekstremt glatte og harde overflaten til CeraProtect gjør det nærmest umulig for uhygieniske rester å gjemme seg. Bare skyll av og tørk!

Del dette på

Relaterte produkter

Kommentarer (0)