Silit - Tysk kvalitet som overbeviser

Porten inn til Silit sin fabrikk i Riedlingen. smallsqr Flyfoto av fabrikken til Silit i Riedlingen sett i fra baksiden. smallsqr Flyfoto av fabrikken til Silit i Riedlingen sett i fra forsiden. smallsqr Silit Energy Red kjeler på pall sammen med produksjonsarbeider. smallsqr

MADE IN GERMANY, Tysk kvalitet som overbeviser.

I mer enn 90 år har Silit levert kvalitetsprodukter til hjemmet både i Tyskland og rundt om i hele verden. Med sin fabrikk i Riedlingen, med lange tradisjoner og historie, sikrer dette at disse produktene møter de høyeste kvalitetskrav.

I nært samarbeid med eksperter innen design, funksjon og produksjon garaterer dette merkevarens inovative styrke.

Silit står for høyverdige kvalitetsprodukter og innovasjon. ”Made in Germany”. Kvalitet kjenner ingen kompromisser. Som ingen andre produsenter arbeider Silit med å fusjonere begrepene innovasjon, funksjonalitet, eksepsjonell design og kompromissløs forpliktelse til fremragende utførelse, pålitelighet og holdbarhet.

Det faktum at Silit har satt kvalitetsstandarder igjennom flere tiår er også takket være de ansatte. I byen Riedlingen i Tyskland arbeider det mennesker med høy håndverksfaglig kompetanse. Hver eneste lille del blir fra første til siste steg fulgt av høyt kvailfiserte og erfarne medarbeidere. Medarbeidere som identifiserer seg sterkt med sitt arbeide og som med stolthet og overbevisning står bak kvaliteten og forpliktelsen til merkevaren ”Made in Germany”. Unike produkter av høy kvalitet laget med høy nytteverdi og eksepsjonell estetikk – inspirert og designet for en lang periode med bruk. Tysk kvalitet på sitt beste!

Produksjonsprosessen:

1. Smelting av råvarer ved ca 1200 gr C.

2. Pressing av stålkjerne.

3. Påføring av grunning.

4. Grunningen brennes ved 860 gr C.

5. Påføring av toppstrøk.

6. Toppstrøket brennes ved 860 gr C.

7. Sliping av hellekant.

8. Elektroplettering.

9. Montering av håndtak.

10. Kvalitetskontroll og utsendelse.Del dette på

Relaterte produkter

Kommentarer (0)