Best i test - trykkoker fra Silit med Silargan

Silit Sicomatic econtrol trykkoker med innsats og lakseskive i kjelen.

Best i test

I 2013 gjennomførte det anerkjente tyske ETM-Testmagazin en grundig forbrukertest med 10 forskjelige trykkokere fra flere kjente merkevarer. Silit Sicomatic® econtrol gjør det meget godt å blir testvinner med høyest poengsum med 93% av 100% foran WMF Perfect Pro med 92,2% av 100%.

Produsent / Modell Karakter
Silit Sicomatic econtrol (93%)
WMF Perfect Pro (92.2%)
Tefal Clipso Modulo 2 91.5%)
Tefal Secure 5 (91%)
BK-Cookware Schnellkochtopf (90.8%)
ROHE Germany GmbH Monza (89.9%)
ELO Praktika Plus XL (89%)
Fagor Dampfkochtopf Chef (89%)
B/R/K Quizzle HP 87.5%)
B/R/K PEARL 85.4%)


Enkel bruk og rengjøring.

Silit SICOMATIC econtrol er en trykkoker som er enkel i bruk. Trykkregulatorene for Silit SICOMATIC econtrol sitter lett tilgjenglig på håndtaket. Håndtaket er festet til lokket med en praktisk låsemekanisme. Det er enkelt å ta av håndtaket fra lokket for rengjøring, lokket som er i rusfritt stål kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin. Selv om dette er den minste og tyngste trykkokeren i testen er den fortsatt praktisk og lett å håntere. Ved siden av å bruke rustfritt stål benytter også trykkokeren seg av Silargan et keramisk materiale. Silargan setter ikke smak på maten, har antibakterielle egenskaper og er meget slitesterkt. Av alle produktene i testen er SICOMATIC econtrol fra Silit den raskeste når det gjelder tilberedningstid. Den utmerker seg for effektiv matlaging, enkel betjening og rengjøring.ETM-Testmagazin vurdering

Trykkoker best i test resultatFordeler med en trykkokere

  • Reduserer koketiden betydelig sammenlignet med konvensjonelle kasseroller
  • Sikkerheten for trykkokere i dag er blitt veldig god, da de er utstyrt med låsemekanismer og har ulike ventiler
  • Håndteringen har blitt veldig enkel. Noen trykkokere slik som Silit Sicomatic econtrol kan betjenes med en hånd

Konklusjon

Flere av trykkokerne i testen presterer sammenlignbare resultater og gjør jobben sin godt. De har også lignende sikkerhetsstandarder. Dette sørger for at ventilen låser seg når trykket bygger seg opp. Trykkregulatorene er enkle å betjene og de holder tett når trykket bygger seg opp. SICOMATIC econtrol fra Silit blir ekstra raskt varm. WMF Perfect Pro har en god trykkregulator. Denne er plassert på skaftet i motsetning til SICOMATIC econtrol fra Silit hvor trykkregulatoren er på håndtaket og gir en enkel betjening av regulatoren. I tilegg fjernes håndtaket lett slik at lokket enkelt kan vaskes i oppvaskmaskin.


Referanse - ETM Testmagazin Tyskland - 08/2013 – 9. Jahrgang / Nr. 96

PS: Selv om testen er fra 2013 er den fremdeles like relevant i 2018 da trykkoker teknologien ikke har endret seg nevneverdig siden den gang. Silit produserer den samme kvaliteten i dag og hevder seg like sterkt i dagens marked som de har gjort helt siden 1920.

Les den originale testen (på tysk)

Del dette på

Relaterte produkter

Kommentarer (0)