Unikt grytedesign fra Silit med Quadro serien

Silit Quadro Red kjeler på kjøkkenbenken sammen med ingredienser. smallsqr Silit Quadro Black kasserolle med skaft i rustfritt stål. smallsqr 4 stk Silit Quadro Red kjeler på kjøkkenbenken. smallsqr Silit Quadro Black energibesparende bunn med logo og informasjon. smallsqr

Quadro gryter med unikt design

Silits gryte serie Quadro er garantert å bli en fast favoritt i ethvert kjøkken. Spesielt siden de er så praktiske og anvendlige: stek kjøttet, hell i sausen og kok sakte på komfyren eller i ovnen - alt på en gang. Silit tenkte utenfor boksen når de utformet Quadro-kokekar-serien laget av Silargan® og utviklet et revolusjonerende design som tilbyr mange muligheter på kjøkkenet. Den har større kapasitet med optimal plassutnyttelse. Den er ideell for å spare energi og plass, og du kan rydde ut innholdet pent fra hjørnene. Laget av rustfritt Cromargan® rustfritt stål og utstyrt med en TransTherm® universalbase, er Quadro gryter egnet for bruk på alle kokeplater, inkludert induksjon. Grytene er også tilgjengelige i støpt aluminium, samt forskjellige størrelser med matchende glass eller rustfritt stål lokk.

Allsidig perfeksjon i form av en firkant. Takket være et revolusjonerende design har Silit Quadro-kokekar-serien større kapasitet med optimal plassutnyttelse på induksjonsplater med flekssone. Sterke håndtak i rustfritt stål sørger for et sikkert grep, mens spesial utformet kant er perfekt for helling fra hjørnet. Det høykvalitets, varmebestandig gjennomsiktige lokket sitter sikkert i gryten og er ovnfast opp til 180 grader Celsius. Laget av nikkelfri Silargan®, er den trukkede stålkjernen spesielt god for å holde varmen. Dette betyr at du kan senke varmen så snart den er opp til temperatur og du kan fortsette å lage mat på middels varme. De dype og grunne grytene er tilgjengelige i forskjellige størrelser og i farger Quadro Red og Quadro Black. Takket være deres firkantede design er de egnet for bruk på alle kokeplater. En stekepanne med lokk og en gryte uten lokk er også tilgjengelig. Alle gjenstander kan rengjøres i oppvaskmaskinen og kan stables for plassbesparende lagring. Silit gir 30 års garanti på den indre og ytre keramiske Silargan® overflaten hvis produktet brukes som beregnet. Nikkelfri indre og ytre keramisk Silargan® overflate. Den 30 år lange garantien gjelder for den indre og ytre keramiske Silargan®-overflaten av kokekaret.

Del dette på

Relaterte produkter

Kommentarer (0)