Matlaging med dampkoker

Silit Energy Red ecompact dampkoker med kjøtt, grønnsaker og poteter.

Dampkoking for optimal sunnhet og smak

I mange tiår har dampkoking blitt sett på som den sunneste måten å lage mat på. Selv for lenge siden i gamle Kina ble matretter lagd på denne måten. Takket være den stigende jevne vanndampen fra alle sider, beholder maten sine naturlige næringsstoffer og vitaminer. Dette er vi like opptatt av i dag som før, men likevel koker nok mange maten sin på den "norske" måten der mye av det gode i maten forsvinner i kokevannet. Grønnsaker som blir dampkokt holder seg sprø, kjøtt forblir saftig og fisk faller ikke fra hverandre. Maten er god å tygge og råvarene beholder sine naturlige farger og ikke minst bevarer de fantastiske smakene.

Med ecompact dampkoke systemet fra Silit, blir dette gamle matlagings prinsippet perfeksjonert. Mange ulike matvarer kan dampkoke samtidig uten at smakene blander seg med hverandre. Den varsomme metoden å lage mat på sikrer en nydelig smaksopplevelse. Siden maten ikke kommer direkte i kontakt med vannet, vil selv vannløselige næringsstoffer ikke gå tapt. Det er rett og slett den mest optimale måten å tilberede sunn mat på.

Dampkoking er med andre ord den ideelle fremgangsmåten å lage mat på, spesielt for de som er opptatt av den sunneste metoden for et helsebevisst kjøkken. Mange er opptatt av de gode råvarene og hvorfor da ikke ha fokus på hvordan disse råvarene skal behandles. Ved å dampkoke opprettholdes det naturlige i all mat og gir en ekstra dimensjon til det å bevare råvarens smakssammensetning og karakteristikk.

I dagens samfunn vil det for mange være krav i hverdagen til mat, å ha de beste råvarene i en diett og også tilbrede disse på en god måte, for å få i seg de beste næringsstoffene samtidig som man koser seg med maten. Hvis det samtidig er mulig å spare tid og energi i denne prosessen, vil det skape et bedre utgangspunkt for en moderne livsstil - generasjon øko. Silit sin ecompact dampkoke system er veldig tilpasset dette og vil være helsefrembringende. Det er anerkjent i dag at dampkoking er en av de sunneste måtene å tilbrede mat på. Kombinasjonen av Silits allsidige dampkoke egenskaper utført i materialet Silargan® gjør at man har et produkt med høy kvalitet. Silargan er 100% smaksnøytralt og det beste valget for enhver allergiker.

Matlaging med damp og to innsatser gir nesten uendelig med muligheter. Velg å bruke den i ovnen eller på kokeplatene mens du følger med på temperaturmåleren og med glasslokket har du full kontrol på hvordan det ligger an med godsakene. 

LYKKE TIL MED DIN DAMPKOKING

Del dette på

Relaterte produkter

Kommentarer (0)